Внимание! Отслабване лекува псориазис!

Здравословното отслабване може да помогне за намаляване симптомите на псориазис

„Диетин Комплект” за бързо и качествено отслабване

псориазис и отслабване

Нова форма за лечение на псориазис със здравословно отслабване откриха американски учени в последното си проучване. Изследването бе проведено сред голяма група хора с наднормено тегло, които в същото време страдали и от неприятното кожно заболяване.

Тестовете продължили точно четири месеца, като половината от участниците били разпределени на нискокалорична диета, а другите останали без промяна в хранителните навици. Тези, които били подложени на диета, отслабнали средно с по 13.5 килограма, както се и очаквало. Изненадващо обаче те също така получили облекчение на страданията си, кожата им била в пъти по – малко раздразнена и зачервена. В крайна сметка било отчетено рязко подобряване в качеството им на живот.

Псориазисът е автоимунно състояние, причинява червени люспести петна по кожата. Все по – голям брой проучвания установяват, че един от основните фактори за появата му са наднорменото тегло и затлъстяването, които също така увеличават риска и от сърдечно – съдови болести. Авторите на изследването заявиха, че връзката между затлъстяването и псориазиса не е изненадваща, като я обясняват с техния общ знаменател – възпалението.

„Правилното отслабване може да облекчи и дори излекува симптомите на псориазис и поради това трябва да бъде част от подхода за ефективно лечение. Особено при пациенти с наднормено тегло”, твърдят експертите.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *