Бърз метод за лечение на синузит

Инфекция на синусите е изключително неприятно състояние. Най – често се причинява от болестотворни бактерии и вируси, но също така може да се появи като следствие от травми, алергии или дори гъбички. Често се наблюдава като вторична реакция след остра хрема, при някои хора проблемът става хроничен.

синузитНа практика, бактериите подуват тъканта на носа и възпрепятстват преминаването на секретите. Начините на лечение като цяло са малко, антибиотиците не помагат срещу вируси. В много случаи се налага хирургическа намеса за пълното отстраняване на симптомите. За щастие само преди месец в Китай бе намерен ефикасен, безболезнен и напълно безопасен метод за

Лечение инфекция на синусите

Специалистите съветват да изпълнявате тези препоръки два пъти на ден. Методът на лечение е повече от прост – достатъчно е да осигурите почивка на главата си в продължение на двадесет минути, през което време трябва да прекратите изпълнението на всички други задачи. Ако шефът се развика – обяснете му, че не спите, а се лекувате.

Вместо да се тъпчете с медикаменти, просто седнете на един стол и се наведете напред, поставете главата си върху плоска повърхност. Лечението продължава около две седмици, а резултатите от проведени тестове били смайващи – хремата на всички участници намаляла значително.

Специалистите обясняват, че положителният ефект се дължи на възможността „дренажните” тръби на синусите да се освободят от секрета, след като главата бъде поставена под подходящ ъгъл. Слузта се изтегля и позволява да се диша по – леко.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *