Японска диета с банани

banani-otslabvane

Наистина ли може да се отслабне с банани?

Бананът е плод, който може да се използва при широк спектър от здравословни проблеми, сред които и ефективно справяне със затлъстяването, тъй като засища и е богат на много витамини и най- вече минерали.

Относно диетата:

Тази бананова диета е с произход от Япония. Разказва се, че един човек, който много искал да отслабне, но все му се проваляли опитите пробвал с тази диета и наистина успял. В Япония е доста модерна диета за отслабване.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ОТСЛАБВАНЕ БЕЗ ТЕЖКИ ДИЕТИ! ВИЖ ТУК

КАК СЕ ПРОВЕЖДА ДИЕТАТА

Заместват се някои храни с приема на банани, така се стига до сваляне на килограми, без много усилия. Някои закусват само с банани и се хранят нормално Някои спират да ядат определени храни и вместо тях ядат банани.

Бананите не трябва да се ядат заедно с друга храна, защото така много се затруднява храносмилането. Освен това, такаdieta-banani диетата няма да проработи. Бананите винаги се ядат на празен стомах и поне 45 минути преди следващото хранене.

Закуска: Сутринта изпийте половин литър хладка вода и изчакайте 10 минути. Не яжте нищо през тези 10 минути и после изяжте един или два банана. Не трябва да ядете нищо до обяд или до следващото хранене.

Обяд: Изберете меню по ваш избор, но погледнете препоръките ни по- долу.

Следобедна закуска: Изяжте един банан, ако сте гладни.

Вечеря: Изберете меню по ваш избор, но погледнете препоръките ни по- долу.

Забележка: Пийте вода, но без да прекалявате. Да не се пие по време на хранене, 30 минути преди или след.

Препоръки:

– Не яжте по време на диетата млечни продукти, колбаси, рафинирана захар, бяло брашно и такива продукти, газирано, алкохол, и пр.

Ако искате да направите пречистваща диета, супер бърза и ефикасна, яжте само банани в рамките на 2 дни.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *