НЕ допускайте тези грешки, когато сте на диета:

Имайте предвид тези основни грехове, когато сте на диета, и се старайте да не ги допускате. Ако внимавате, няма опасност да започнете да си връщате свалените килограми.

hranene-za-udovolstvie

1. Не бъдете перфекционист по отношение на храната. Някои храни няма смисъл да ядем, защото не ни носят полезни вещества. Други обаче, като жълтъка, царевицата, бананите, орехите, млечните продукти, може да не са удачни по време на диета, но това не означава да не ги ядете никога повече. Ключът е в баланса. Не бъдете крайни, за да няма йо- йо ефект.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ БЕЗ ТЕЖКИ ДИЕТИ! ВИЖ ТУК:

2. Не се лъжете. Ако сте на диета и ядете храни, които не са включени, няма да постигнете нищо друго, освен да не успеете на отслабнете. Променете навиците си в храненето, за да не ви се налага да сте на диета никога повече.
3. Да ядете по 500 калории дневно. Дори да не ви е хрумнало! Това изобщо не е здравословно. Не трябва да падате под 1200 калории дневно. Така няма да гладувате и диетата ви ще е здравословна.

glad-dieta
4. Кантарът – приятел или враг. Когато човек се вманиачи по теглото си и се качва на кантара по няколко пъти дневно, по- добре да го изхвърлите. Може да си причините психически или хранителни разстройства.
5. Безкрайни часове във фитнеса. Това също е обсесивно състояние и не е здравословно. Тренировките трябва да са умерени с интервали. Така се горят повече калории. Ако всеки ден правите кардио повече от 1 час, само си губите времето.
6. Пропускате хранене. Много често срещана грешка. Ако искате да ядете по- малко, намалете приема след 17 часа. Но останалите хранения ги спазвайте. Не наказвайте тялото си, нито мозъка си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *