Най- откачените неща по време на диета за отслабване

Всяка жена минава през доста налудничави идеи, докато се опитва да отслабне. Диетите понякога ни потикват към поведение, което иначе би ни се сторило доста странно. Но трябва да внимаваме, за да не ни се отразят негативно на здравето. Ето налудничави идеи, през които минават жените по време на диета:

dieta-greshki

1. В края на деня нарушаваме диетата. Следвате дословно диетата през деня, но през нощта се поддавате на изкушението и излапвате нещо с много захар.

2. Всичко зелено. Често, когато искаме да отслабнем, смятаме, че трябва да ядем само зеленчуци, за да го постигнем. Най- вече зелените, тъй като са най- нискокалорични. В хладилника си държите само зелени зеленчуци, за да не се поддавате на изкушението.

3. Качване, слизане, пак качване… Доста популярен съвет, към жените, които искат да отслабнат, е да се движим, например, качване и слизане по стълбите. Е, понякога обаче прекаляваме.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

uprajneniq-prekalqvane

4. Ограниченията. За да отслабнем, трябва да спазваме определени правила. Но често стигаме до крайности, които не са здравословни.

5. Огледала, кантар, сантиметър. Постоянно висите върху кантара, оглеждате се във всяко огледало и витрина, които ви се изпречат, мерите си талията. Не се стресирайте по този начин, следвайте инструкциите на диетата и не се вманиачавайте.

6. Всички видове диети. Искате да отслабнете и се хвърляте на всяка диета. И минавате през една, втора, трета и пр. диета.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *