Кои напитки трупат мазнини по ханша

Обикновено трупате мазнини по ханша? Ключът към стегнатото и тонизирано тяло е в балансираното хранене, което ви дава необходимите хранителни вещества, за да реализирате дейностите си и да избягвате излишната захар. Нека разгледаме кои напитки ни пречат да отслабнем.

hansh

Според международни изследвания, прекаляването с напитки, които съдържат захар, се свързват с увеличаването на теглото, трупането на мазнини по ханша и риска от диабет 2.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЕЗКОМПРОМИСНО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК

В изследването се отбелязва, че броят приети калории от такива напитки се трупат в мастните клетки, поради което се увеличават чрез повишения прием на захар.

Захарта, която образува мазнини по ханша, обикновено се среща под формата на захароза, лактоза и фруктоза, съставки, които се срещат в големи количества в следните напитки, които трябва да изключите от диетата си:

1 . Натурални сокове. Завишения прием на този вид напитка се свързва със затлъстяването. Приема на захароза безgazirano фибри се свързва с появата на метаболитния синдром, трупането на мазнини. По- добре вместо да пиете натурален сок от ябълки, си купете няколко ябълки и ги изяжте.

2 . Газирано. Половин литър газирано съдържа между 15 и 18 ч.л. захар, т.е., повече от 240 калории. А 1, 5 литра от напитката съдържа над 700 калории.

3 . Енергийни напитки. Също много богати на калории – над 220.

4 . Алкохол. Изключително калорична напитка, зависи от типа алкохол. При жените най- вече води до поява на целулит и трупане на мазнини.

5 . Кафе. Увеличава производството на кортизол, хормона на стреса, който се отразява на настроението и нарушава съня. Когато тялото не е отпочинало, се увеличава производството на мазнини.

Ако рязко намалите приема на тези напитки или направо ги спрете, не само ще се отрази на фигурата ви, но и на качеството на живот.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *