Кога трябва да престанем с диетите за отслабване?

dieti-izbor

Въпреки че „живеете на диета“ се фрустрирате, че не успявате да отслабнете още. Може би причината е, че се стараете именно да спазвате диета. Нека разгледаме какви са проблемите при постоянно следване на диети.

5- ДНЕВНА ДИЕТА

Хората, които „живеят на диета“, често се подлагат на 5- дневни диети. Но в последните два дена не издържат. Подобно поведение на хранене води единствено до йо- йо ефект. Не само ще си върнете свалените килограми, но може да качите и още.

LIGHT ПРОДУКТИТЕ

В обществото ни витае едно много погрешно схващане за този тип продукти. Имайте предвид, че въпреки че са нискокалорични, не съдържат 0 калории. Просто са малко по- нискокалорични от стандартния продукт. Добавената захар е по- малко, но ако прекалите с приема на този тип продукти, няма да постигнете никакъв резултат.

НЕ СТАВА ВЪПРОС САМО ЗА ХРАНЕНЕ

Много хора мислят, че ако намалят приема на калории и се лишат от някои храни, ще отслабнат. Но тренировките също са много важни. Не само за здравето, но и за изгарянето на калориите. Затова, е по- вероятно да отслабнете, ако наблегнете на спорта, вместо да се лишавате от различни храни.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

dieta-nevrobiologichna

„ОТ 1 МЕСЕЦ НЕ ЯМ СЛАДКО“

Ако се лишавате от любимите си храни, като сладкиши, чипс и пр, това не е добре. Ако полагате прекалено голямо усилие, после ще искате да се компенсирате и трудно ще контролирате желанието си да ядете.

„НЕ УСПЯВАМ ДА ОТСЛАБНА“

Сигурно сте чували, че мазнините тежат по- малко от мускулите, и затова кантарът не винаги отчита точния резултат. Теглете се сутрин на гладно, след като сте ходили до тоалетна, с възможно най- малко дрехи.

Ако не успявате да отслабнете, въпреки че продължително време спазвате диета, означава, че е време да промените хранителните си навици.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *