Какъв алкохол можем да пием, когато сме на диета за отслабване

alkohol-i-dieta

Диетата и алкохолът не е добре да се съчетават. Но не е наложително да се отказвате от социалния си живот и здравословния начин на живот, само защото сте на диета. Можете да отслабвате, без да се лишавате от купона през уикенда. Само трябва да сте информирани кои напитки няма да навредят на диетата ви.

1. Червено вино. Чаша червено вино съдържа около 115 калории и 4 грама въглехидрати. Това не е много калорично за една средностатистическа диета. Жените трябва да се ограничат до една чаша, докато мъжете могат да изпият по две. Ако пиете виното по време на вечеря, бройте го за нишесте, като ограничите протеините и без зеленчуци с нишесте.

2. Шампанско. Когато слегне пяната на шампанското, се оказва, че в чашата ни има по- малко течност.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

champagne flutes touching

3. Бира лайт. За хората, които обичат да пият бира, тази е идеален вариант. Тези напитки са с малко калории, защото съдържат малко алкохол. Съдържа само 3% алкохол.

4. Ликьор със сода. Коктейлите могат да са много калорични напитки. Но могат и да не са. Трябва да знаем какво да поръчваме.

5. Мартини. По същността си мартинито е нискокалоричен коктейл. Съдържа 100 калории в чаша, но не се притеснявайте за маслините. Една маслина съдържа само 5 калории.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *