Как да се храним, за да не спазваме диети

Забравете да се изтезавате с диети и упражнения, както и да гладувате постоянно. Ключът към щастливото отслабване е в избора. Колкото по- неприятен ви е процесът на отслабване, по- малко вероятно е да имате късмет.
За да отслабнете дълготрайно, трябва да си развиете план за поносима диета, така че да ви носи удоволствие процесът на отслабване. Може да започнете от тези шест храни, които да включите:

„ДИЕТИН КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

otslabvane-bez-glad

1 . Цели зърна. Тялото ви топи два пъти повече калории, когато ядете пълнозърнести култури, особено такива, които са богати на фибри като овеса и пълнозърнестия ориз. Може да приемате зърната на закуска или на обяд. Например, смесете малко пълнозърнест овес с обезмаслено прясно мляко за закуска – тази храна ще ви снабди с фибри, калций и въглехидрати.

2 . Месо. Протеините имат силен термогенен ефект. Изгарят се близо 30% от калориите, които съдържа храната, още по време на храносмилането. Например, пилешко с 300 калории ще накара тялото да изхарчи 90 калории, за да бъде смелено от стомаха. Месото не трябва да е тлъсто. Може да го съчетаете със салата, бобови, ориз или пълнозърнеста паста.

Яйцата също са храна, която е много подходяща за отслабването, защото съдържа протеини, калций и други вещества, hrani-dietaкоито ще ни помогнат. Най- добре е да ги ядете на закуска.

3. Обезмаслени млечни продукти. Богати са на калций и витамин Д, помагат за увеличаването на мускулната маса, поддържат метаболизма.

4 . Зелен чай. Ако пиете по 4 чаши зелен чай дневно, за осем седмици можете да свалите до 6 кг. Разбира се, трябва да внимавате, тъй като съдържа кофеин и има някои противопоказания, например да не пие при високо кръвно и пр.

5 . Леща. 250 грама леща ни осигуряват 35% от ежедневната ни нужда от желязо. Това е страхотно, защото 20% от хората страдат от недостиг на този минерал. Когато ни липсва някое вещество, метаболизмът ни се забавя, защото тялото не получава това, което му е необходимо.

6 . Люта чушка. Капсаицина, веществото което се съдържа в лютивите храни, загрява тялото и го кара да топи допълнителни калории.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *