Как да отслабне без диети

Пролетта е съвсем близо, което означава, че отслабването е ясна цел. За да не се притеснявате от мисълта, че трябва да спазвате изтощителни диети, ви предлагаме 10 съвета, които ще ви помогнат да отслабнете. Най- хубавото е, че гладуването изобщо не е сред тях!

otslabvane-bez-dieti

1 . Гладуването е опасен начин за отслабване, тъй като тялото не получава необходимите вещества, за да е здраво. Липсата на енергия не е толкова важна, но липсата на вещества може да отслаби имунната ви защита и костната система.

Само с „Топ силует slim“ – топиш кигромите неусетно – по рецептата на Иван Абаджиев! ВИЖ ТУК

2 . Малко по малко намалявайте храната. С времето ще ви стане навик и ще ви е необходима по- малко храна, за да се заситите. Много често човек яде доста повече, отколкото му е необходимо. Друг добър съвет е да се храните по- бавно.

3 . Пийте по половин литър вода половин час преди закуска, обяд и вечеря. Ще се заситите и ще се изчистите от токсините.

4 . Спортувайте поне 3 пъти в седмицата. Изберете стил, който ви допада и се заемете сериозно с него.

5 . Спете 1 час повече през нощта. Учени са доказали, че ако спите 1 час повече през нощта, за една година можете да свалите към 7 кг. Ако не спите добре, огладнявате по- често.

6 . Наблегнете на салатите и зеленчуците. Те пълнят корема ви, но от тях не се salata-zeleнапълнява. Същото е и със супите.

7 . Наблегнете на храненето у дома. Приготвяйте си леки рецепти.

8 . Ако обичате да си похапвате извън основните хранения, дъвчете дъвка.

9 . Наблегнете на растителната храна. Храненето ви трябва да се състои от 80% плодове, зеленчуци, бобови, зърнени култури.

10. Не се отказвайте напълно от мазнините. Има полезни мазнини, които е задължително да приемате по малко, за да сте здрави – риба, ядки, зехтин.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *