Храни за по- бързо изгаряне на мазнините

Спазването на диета може да се окаже много трудна задача за нас. Но много хора не знаят, че има храни, които подпомагат изгарянето на мазнините, като така ни помагат да постигнем целите си.

intimno-obezkosmyavane

1. Храни с високо съдържание на витамин С. Тялото се нуждае от витамин С, за да изгаря мазнините. Затова, консумирането на храна с високо съдържание на витамин С, ще ни помогнат да отслабнем, тъй като ускоряват метаболизма. Сред тези храни са портокалите, ананас, лимоните, лайма, зелените чушки и др.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

2. Храни, богати на фибри. Когато ядем повече фибри, стомахът ни се чувства по- сит, затова приемаме по-малко калории през деня. Въпреки че не изгарят калории в точния смисъл на думата, все пак са много полезни за отслабването. Изберете сложни въглехидрати, бобови култури, моркови, зърнени храни, богати на фибри.

zakuska-sport
3. Зелен чай. Съдържа кофеин, естествен стимулант, който кара тялото да изгаря повече калории, когато сме в покой. Съдържа и други вещества, които ускоряват метаболизма.
4. Пикантни храни и подправки. Те помагат за изгарянето на мазнините. Освобождава се вещество, което ускорява метаболизма за кратък период от време.
5. Вода. Пречиства тялото ни от токсините, които забавят метаболизма. Ако пием поне 6 чаши дневно, ще подобрим храносмилането. Ще се чувстваме по- сити, ще ядем по- малко и така по- лесно ще отслабнем.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *