Храни за плосък корем

otslabvane-na-korem

Има плодове и зеленчуци, които имат почти магическо въздействие. Ако ги включим в обичайното си хранене, коремчето ни ще остане в историята. Ето кои са те:

1. Зелен чай. Това е най- известната антиоксидантна напитка. Полезна е за отслабването и поддържа талията тънка. Флавоноидите, които съдържа, действат успокоително и не позволяват подуване. Съдържа и други полезни вещества, които помагат за топенето на мазнините по корема.

2. Бадеми и други ядки. Съдържат полезни мазнини, които увеличават нивата на полезния холестерол и намаляват състоянието на подуване. Авокадото и зехтинът имат също подобни свойства.

3. Сьомга и омега- 3 мастни киселини. Хранене, което съдържа омега- 3 мазнини и по- малко омега- 6 води до намаляване на подуването. Сред източниците на омега- 3 са лененото семе и орехите.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

siomga-na-para

4. Чесън, канела, други подправки. Тези подправки имат силно въздействие, което не позволява да се подуваме. Същото действие имат и джинджифилът, лютата чушка и орехите.

5. Вода. Изключително важно е да сме хидратирани, за да изхвърляме токсините от тялото си. Старайте се да пиете два литра вода на ден, малко повече през лятото и когато тренирате.

6. Пълнозърнести храни. Богати са на фибра, контролират отговора на тялото на инсулина. Високото съдържание на витамин В намалява въздействието на вид хормон, който отключва различни процеси в тялото, съпроводени с подуване.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *