Храни, които заличават целулита

Въпреки че целулитът не се приема като заболяване, от естетическа гледна точка си е сериозен проблем.

celulit-mitove

Целулитът е физиологично състояние, обособено от наследствеността и свързано с естрогените, начинът на хранене влияе най- вече върху това дали ще ви се появи или не.
За да промените това, включете в диетата си храни срещу целулит, които ще подобрят външния ви вид и ще решат отвътре проблема.

„БИО- КОД“ – ГЕЛЪТ СРЕЩУ СТРИИ И ЦЕЛУЛИТ. ВИЖ ТУК:

1. Спанак. Храните, които съдържат лецитин, като спанак и яйца, заздравяват стените на клетките, като подобряват външния вид на целулита.
2. Ягода. Този плод съдържа високи нива витамин С, вода,но най- вече фибри. Това помага на тялото да усвоява вещества, витамини и минерали, които помагат за поддържането на хидратирана кожа.
3. Глухарче. Въпреки че е растение с диуретичен ефект, изхвърля течностите, улеснява изчистването от токсините и пречиства кръвта. Най- добрият начин на прием е като го направите на чай.

h
4. Леща. Също като боба, киноата, е отличен източник на растителни протеини, които помагат на тялото в образуването на мускули вместо мазнини.
5. Целина. Помага за активиране на кръвообращението, така че мазнината да не остава в проблемните зони.
6. Соя. Съдържа фитоестрогени, които не позволяват освобождаването на колагенеза, ензим, който унищожава колагена, като вода до набраздяване на кожата.
7. Грозде. Това е една от храните срещу целулит, защото действа разхлабващо и има диуретичен ефект.

Ако поддържате нормално тегло, тренирате, в зависимост от начина си на живот, целулитът видимо ще намалее.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *