Диетата на Бионсе

Диетата с кленов сироп е доста екстремна. Можете да отслабнете с до 10 кг за много кратко време. Известна е още като диетата на Бионсе. Трябва да се прави под лекарско наблюдение.

bionse-dieta

Ако искате да отслабнете бързо, в добро здраве сте и имате желязна воля, тогава можете да опитате тази диета. Най- известната й последователка е Бионсе.

Диетата е много строга. Но резултатите са бързи и наистина зашеметяващи. Като всяка екстремна диета, не се препоръчва за тийнейджъри и деца. Добре е да ви наблюдава лекар.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

Има няколко класа кленов сироп, за предпочитане е този от клас С. Съдържа много минерали и олигоелементи. Богат е особено на калций, цинк, желязо и манган. Има тъмен цвят.

По време на всички фази на диетата (пред-диетата, диетата и постдиетата), трябва да приемаме кленовия сироп. Трябва да смесим:
– 2 литра минерална вода
– 14- 16 лъжици кленов сироп
– Лимонов сок (от 3- 4 лимона)
– 1 ч.л. канела
– Щипка червен пипер

bionse-tyalo

Може да не включвате канелата и червения пипер, ако не ги обичате.

1. По време на преддиетата, която продължава 3 дни, трябва да пиете по 1 литър от сместа през първия ден. ¾ литър от сместа през втория ден. ½ литър през последния трети ден.
2. Позволените храни в пред-диетата са: пълнозърнест хляб, портокали, ориз, зеленчуков бульон, плодове и зеленчуци. Пийте различни чайове. Не пийте кафе и зелен чай. Хранете се умерено.
3. По време на диетата (3- 7 ден) трябва да пиете по 2 литра от сместа всеки ден. Може да пиете различни чайове. Не пийте кафе и зелен чай. През тези дни се гладува. Не можете да ядете нищо.
4. Пост- диетата продължава 3 дни. Протича точно като пред- диетата.

По време на диетата правете умерено натоварващи тренировки. Така ще помогнете на организма да се изчисти от токсините.

Диетата не трябва да продължава повече от 7- 8 дни.

Ако имате нужда да отслабнете с повече килограми, направете диетата между 5 и 7 дни, след като сте правили нормална диета с тренировки поне две седмици. После можете отново да направите диетата с кленов сироп между 5 и 7 дни.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *