Диета „Всеки ден“ – отслабване с разделно хранене

Диетата по дни, наречена „Всеки ден“ се състои в това да я променяте всеки ден като целта е да ускорите метаболизма и да отслабнете по- бързо. Така, всеки ден ще правите различна диета, с различни храни, които ще въздействат на тялото ви и ще помагат за топенето на мазнините.

dieta-vseki-den

Всеки ден се яде определена храна или група храни. Тази диета не само ни учи какво да ядем, но и как да променим някои навици, които застрашават здравето ни. Чрез този режим не хранене няма да ядете вредните рафинирани храни, богати на бяло брашно, захар и мазнини.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

ДИЕТА „ВСЕКИ ДЕН“ ЗА УСКОРЯВАНЕ НА МЕТАБОЛИЗМА

ДЕН НА ПЛОДОВЕТЕ

През този ден ядете само плодове на всеки 3 часа. Можете да избирате тези, които най- много обичате. Ако искате, може да ги допълвате с обезмаслено кисело мляко, обезмаслено сирене или белтъци. Може да ядете плодовете сурови, на пюре или на фурна.

ДЕН НА ЗЕЛЕНЧУЦИТЕ

През този ден можете да ядете зеленчуци, колкото желаете. Като трябва да минат 3 часа между приемите. Може да ги ядете сготвени, сурови, на фурна, на пара, на салата като ги овкусите със зехтин, ябълков оцет или лимонов сок.

ПРОТЕИНОВ ДЕН

В този ден можете да ядете само обезмаслени и нискокалорични прясно и кисело мляко, сирене, цяло яйце или белтъци, нетлъсто месо. Яжте на 3 часа.

proteinov-metabolizam

ДЕН НА ПЪЛНОЗЪРНЕСТИТЕ ХРАНИ И БОБОВИТЕ

В този ден ядете пълнозърнести храни като паста, семена, ядки и бобови култури. Ако искате, може да допълните с обезмаслено прясно или кисело мляко на закуска и/или на следобедна закуска.

ДЕН НА ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ

Редувате плодове и зеленчуци всеки 3 часа. Важат същите условия като предните дни.

ДЕН НА БАЛАНСИРАНОТО ХРАНЕНЕ

На всеки 3 часа ядете така, че да има баланс между всички групи храни. Като пример, може да ви послужи средиземноморската диета.

ДЕН НА РИБАТА

Ядете риба и на обяд, и на вечеря. През останалото време ядете плодове, зеленчуци, кисело и прясно мляко – обезмаслени.

Диетата трябва да е възможно най- естествена. Чрез нея можете да ускорите метаболизма, за да отслабнете. Най- добрате диета за отслабване обаче си остава балансираното хранене.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *