Диета с ориз, пилешко и ябълка

dieta-oriz-yabalki

Диетата с ориз, пилешко и ябълки спада към диетите за бързо отслабване. Храните, които можем да консумираме, се ограничават до изброените три. Няма обаче ограничения по отношение на приеманото количество- можете да ядете колкото искате, в който и да е момент на деня.

Описание на диетата

Диетата се провежда в рамките на 9 последователни дни. Разделя се на три части, като всяка част е с продължителност три дни. Не трябва да смесвате храните или да включвате допълнителни. Можете да пиете вода, кафе, чай. Не е позволена консумацията на прясно мляко, също и на захар. Забранена е консумацията на алкохол.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

orizova-dieta

План на храненията

През първите три дни се яде само варен пълнозърнест ориз. Не добавяйте никакъв сос или подправки.

През четвърти, пети и шести минавате само на пилешко, отново без да добавяте никакви подправки. Пилешкото трябва да е без кожа. Може да е печено на фурна или скара, варено.

Последните три дни се ядат само ябълки. Можете да ги ядете варени, печени или сурови.

По време на диетата не се консумира мляко, нито зеленчуци, така че ще ви липсват витамини и минерали. Може да приемате мултивитамини по време на диетата.

Чрез тази диета можете да свалите от 5 до 9 кг. Това зависи от обмяната на веществата в тялото ви, както и от двигателния ви режим.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *