Диета с лимонада

За разлика от повечето диети, основната цел на диетата с лимонада не е точно да отслабнете, въпреки че сваляте няколко килограма с нея. Този специален план е предназначен за изчистване от токсините, затова е известна и като пречистващата диета.

dieta-s-limonada

Това е доста строг режим, тъй като се базира на гладуване и пиене на лимонов сок в продължение на седмица. Диетата е създадена преди 50 години.

„ТОП- СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЕЗКОМПРОМИСНО ОТСЛАБВАНЕ!ВИЖ ТУК

Лимонът е цитрусов плод, който е много полезен за здравето. Все пак, да заменим четирите си хранения с лимонов сок може да причини странични ефекти върху тялото ни, както по- дългите периоди на гладуване. При такива ограничения, излишните килограми се стопяват. Затоваlimon-dieta много хора прибягват до диетата с лимонада, за да отслабнат бързо.

В какво се състои диетата с лимонада? Лимонът е основната съставка. Това е течна диета, която изисква да пиете между 8 и 12 чаши лимонада на гладно всеки ден. Също така се препоръчва да пиете вода със сол сутрин или разхлабваш чай, щом се събудим и преди да си легнем, за да избегнем запека.

Когато прекарате най- тежкия период – два дни само на лимонада, от третия можете да започнете да включвате плодове, зеленчуци, бульони.

Диетата с лимонада е много тежка. Ако имате здравословни проблеми, консултирайте се с личния си лекар дали можете да я направите. Замислете се дали наистина трябва толкова бързо да отслабвате.

Повече за диетата, прочети ТУК

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *