Диета с кисело мляко

Киселото мляко е една от най- популярните и консумирани храни по света. Благодарение на него, млечен продукт с живи бактерии, помагаме на тялото ни да се защити. Но освен, че е полезно за храносмилането ни, киселото мляко е верен съюзник в отслабването.

кисело мляко

Нискокалоричните диети помагат на тялото ни да намали теглото си, като се изгарят натрупаните мастни запаси. Една от най- известните е тази с кисело мляко, която ни помага да отслабнем с между 2 и 3 кг през 5- те дена на продължителността си. Не трябва обаче да злоупотребявате с нея, тъй като може да си причините здравословен проблем.

Най- добрият продукт за отслабване – „Диетин- комплект“

МЕНЮ ЗА ДИЕТАТА С КИСЕЛО МЛЯКО ЗА ОТСЛАБВАНЕ

Бързината на диетата с кисело мляко я превърна в една от най- известните алтернативи за жените, които искат да отслабнат. Ето какво представлява менюто с кисело мляко:

Закуска: Състои се от кафе или чай без захар – може да използвате изкуствени подсладители, 1 обезмаслено кисело мляко, кисело мляко11 плод, чаша топла вода. Към киселото мляко може да добавяте и малко мюсли.

Обяд: Тук вече има различни комбинации. Например, салата с маста и сирене, ориз със зеленчуци и сирене, сьомга с картофи на фурна или ориз със домати. Към тях добавяте 1 плод или 1 кисело мляко за десерт.

Следобедна закуска: например, чай с препечена филия пълнозърнест хляб и плод.

Вечеря: зеленчуци на скара, пилешко филе или от риба. За десерт – кисело мляко.

След 5- те дена на диетата бавно се връщате към обичайното си хранене, за да не губите мускулна маса. Ако комбинирате режима с умерена доза упражнения, ако я следвате стриктно, бързо ще получите резултати.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *