Диета с череши

chereshi-dieta

Точно сега е сезонът, в който изобилстват черешите, ягодите, малините и т.н. Диетата с череши е много приятна и лесна за изпълнение, особено подходяща е за тези, които обичат да си похапват този плод. Те могат да се ядат както в натурален вид, така и в сокове, позволено е и сладко от череши.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ БЕЗ ТЕЖКИ ДИЕТИ! ВИЖ ТУК:

Забранен е приема на мазни храни, меса, тестени изделия, ядки… В тези горещини е препоръчително да приемате повечко течности – вода, студен чай, сокове. Хапвайте пълнозърнести храни, мляко и млечни продукти – те са много полезни заchereshi-otslabvane зъбите и костите, може и картофи, ориз – но в малки количества, и то варени, а не пържени. За приготвянето им не използвайте никаква мазнина. Супите също са препоръчителни.

Примерно меню:

Закуска: чаша прясно изцеден черешов сок, препечена филийка пълнозърнест хляб, парче сирене
Втора закуска: малка купичка с череши
Обяд: картофена салата
Следобедна закуска: чаша студен чай или кофичка кисело мляко
Вечеря: бял ориз

Продължителността на този тип диета е най – много седмица. Тъй като приемът  на различни храни е много ограничен, ще отслабнете най – малко с 6-  7 килограма. Не забравяйте и да спортувате, за да имате стегнато тяло – колкото и да не обичате да го правите. Не забравяйте, че има и приятни спортове – например каране на колело, федербал, волейбол, футбол, плуване и т.н.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *