Бърза диета – минус 5 кг за 7 дни

Бързите диети са решението за хората, които искат да свалят няколко килограма за кратко време. Този начин за отслабване се прилага масово в Холивуд, тъй като звездите трябва винаги да изглеждат перфектно.

diuretitsi-otslabvane

Действат ли бързите диети?

Ако ги спазвате правилно, ще получите резултат. Но не могат да се удължават извън указания срок. Продължителността може да е между 3 и 14 дни.

За повечето хора бързите диети са доста мъчителни, защото изискват рязко намаляване на калориите. Освен това може да им е трудно да контролират усещането за глад . С бързите диети винаги трябва да се има предвид, че могат да са последвани от йо- йо ефект.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

Свалете бързо 5 кг за 7 дни.

Менюто е едно и също за цялата диета. Месото е взаимнозаменяемо, можете да избирате между пилешко, червено месо, риба.

Спазвайте графика на хранене. Бързото отслабване не е за всеки. Препоръчва се за хора, които тежат повече от най- високата допустима стойност на идеалното им тегло.

otslabvane-1

НАПИТКИ ЗА СВОБОДЕН ПРИЕМ: вода, вода с лимон, чай без захар. Колко течности трябва да пиете дневно, изчислете по следната формула: разделете теглото си в килограми на 7 и така ще получите броят на чашите (250 мл), които да приемате дневно. Може и повече от това, но не и по- малко.
ЗАБРАНЕНИ НАПИТКИ:Алкохол, газирано, диетично газирано, натурален сок.

ЗАКУСКА: 1 печена филия диетичен хляб, намазана с 1 с.л. мед + 1 или 2 чаши чай, зелен чай или кафе с подсладител и канела + 1 сезонен плод (портокал, ябълка, мандарина, грейпфрут или ягоди)

ОБЯД: 1 дълбока купа със салата от маруля и настъргани моркови, овкусена с ябълков оцет, без сол + 120 грама варен пълнозърнест ориз + 1 порция бяло месо, или червено на скара или фурна

СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА: чай + 1 обезмаслено кисело мляко

ВЕЧЕРЯ: 1 дълбока купа със салата от маруля и настъргани моркови, овкусена с ябълков оцет, без сол + 120 грама варен пълнозърнест ориз, може да го смесите със салата + 1 варено яйце.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *