Бананова диета

Нека разгледаме какво представлява банановата диета. Разбира се, това не означава, че се яде само този плод. Означава, че бананът основната съставка в балансирана диета.

dieta-s-banani

ЗАЩО БАНАНЪТ?

Защо избираме банана от всички други плодове? Първо, защото подобрява храносмилането. Ензимите му ускоряват метаболизма. Бананът е богат на фибри, а те помагат да се чувстваме сити.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – топ- продуктът за отслабване! ВИЖ ТУК

В КАКВО СЕ СЪСТОИ ДИЕТАТА С БАНАНИ?

Яде се 1 или 2 банана 3 пъти дневно преди всяко хранене и се пие само и единствено вода на стайна температура. Иначе, можете да ядете почти всичко. Но ако искате по- добри резултати, яжте храни богати на фибри и вода като боб, супи, плодове и зеленчуци. Яжте нетлъсто месо, нискомаслено кисело мляко, яйца и зърна.

Както виждаме, диетата не означава да се ядат само банани. Те само по себе си нямат ефект. Ефективността се поражда от съчетанието. Не пропускайте хранене, особено закуската. Не се banani-dietaкачвайте на кантара всеки ден, така само се изнервяте.

КОИ СА ПРЕДИМСТВАТА Й?

Диетата изобщо не е строга. Не трябва да ядем по- малко, нито да пренебрегваме някоя от основните групи храни. Бананът е богат на витамини В6, С и калий.

А НЕДОСТАТЪЦИТЕ Й?

Ако не внимавате, тази диета може да има обратен ефект. Ако интерпретирате погрешно думите „можете да ядете, каквото искате“ , ще напълнеете. Не злоупотребявайте с храната, но и не гладувайте.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *