Ако продължавате да се тъпчете с тези храни, няма да отслабнете:

dieta-blokcheta

За много жени отслабването е процес, който няма край. Започвате диета, но не успявате да извлечете полза от нея, въпреки че спазвате препоръките към нея. Това се случва не само поради липса на воля или защото водите много заседнал начин на живот.

Ако не успявате да отслабнете, диетата ви може да съдържа някои храни, които пречат на процеса. Ето кои са те:

1 Пълнозърнести блокчета

Продават се като продукт, полезен за отслабването, но всъщност не е така. Въпреки че съдържат пълнозърнести продукти, които са полезни за диетата за отслабване, не осигуряват достатъчно енергия. Освен това съдържат много захари. Ако не можете да се откажете от тях, поне ги приготвяйте у дома.

„ДИЕТИН КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

hliab-mnogozarnest

2 Многозърнест хляб

Въпреки че пълнозърнестият хляб се препоръчва за диетата за отслабване, многозърнестите са по- калорични и не винаги са удачни за отслабването ви. Ако имате проблем с перисталтиката, си остава много добър вариант, за да ходите редовно до тоалетна и да нямате храносмилателни проблеми.

3 Замразени храни

Не винаги са удачни за диетата. За здравословно хранене, което да ви помогне да отслабнете, по- добре вие си пригответе замразените храни. Така ще сте сигурни, че не съдържат консерванти, оцветители и пр.

4 Мюсли

Въпреки че обикновено се включват в диетите за отслабване, това всъщност е грешно. Обикновено купешкото мюсли съдържа много захари.

5 Нискокалорични снаксове

Тези, които се продават по магазините, въпреки че съдържат малко калории, не могат да осигурят достатъчно елементи, които да ни заредят с енергия. Не съдържат витамини и минерали. Вместо такъв вид снакс, заложете на плодовете и зеленчуците.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *