8 храни, полезни за отслабването

Ако мислите, че за да отслабнете трябва да ядете само плодове и зеленчуци, грешите. Тези храни ще ви помогнат, но ако се ограничите само до тяхната консумация, ще качите няколко килограма отгоре.

otslabvane-sedmitsa

Принципите на отслабването и на здравословното тегло са два: разнообразие и умереност. Предлагаме ви 8 храни, които е да присъстват често в храненето ви.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

1. Артишок. Един от най- добрите източници на пребиотици. Помагат на отслабването, защото удължават усещането за ситост. Може да го замените с праз, чесън и овес.
2. Вода. Често бъркаме глада с жажда. Студената вода е много подходяща активирането на метаболизма.
3. Шоколад. Факт е, шоколадът помага за отслабването. Ако си забранявате да ядете нещо, сте по- склонни да злоупотребите. Затова по малко шоколад няма да ви навреди.

otslabvane-hladilnik
4. Бадемово масло. Ядките са хранителни и много засищат апетита. Но е лесно да прекалите с тях. Това няма да ви се случи с бадемовото масло. Богато е на магнезий.
5. Сирене „котидж“ (cottage). Това сирене е ненадминато по отношение на справянето с апетита. Доставя ви достатъчно протеини и калций. Това се дължи на линолеиновата киселина, която се съдържа в млечните продукти.
6. Авокадо. Този плод е идеален за поддържане на нивата на захарта и предпазва от зверски глад.
7. Малини. 85% от малините са вода. Съдържа 8 грама фибри.
8. Яйца. Те са протеинова бомба. Доказано е, че който яде яйца, приема по- малко калории през деня.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *