7 закуски за 7 дни

Закуската е най- важното хранене за деня, особено ако искате да отслабнете. Така че ние ви предлагаме 7 варианта за всеки ден от седмицата.

zakuska-dietichna

Дори да нямате нужда да отслабвате, пак ще са ви полезни, защото са напълно здравословни и ще ви осигурят достатъчно енергия, докато дойде време за обяд.

Избирайте обезмаслени млечни продукти, пълнозърнести варианти и пр. Но най- напред – научете се да се наслаждавате на закуската!

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

1. Енергичен понеделник. Закуската се състои от плод, млечни продукти, протеини и въглехидрати. За тежката понеделнишка сутрин закуската ви осигурява достатъчно сили да започнете новата седмица. Печени филии с диетичен плодов мармалад и пуешко филе. Кафе с мляко, без захар.
2. Плодов вторник. Парчета банан и ягоди, смесени с прясно мляко и пълнозърнеста закуска. Млякото да е студено.
3. Сладка сряда. Кисело мляко с горски плодове и мюсли. Лесно се приготвя и е изключително вкусно.
4. Овесен четвъртък. Овес с прясно мляко, любими ваши плодове и малко канела. Според нас, банан или ябълка.

palachinka
5. Месояден петък. Това е един от най- дългите дни в седмицата. Свършвате работа, виждате се с приятели. Така че започнете добре деня. Печени филии пълнозърнест хляб с един домат и шунка. Един зелен чай. Ако не обичате шунка, заместете я със сирене.
6. Късна събота. Ясно е, че в събота няма да ставате рано. Едно варено яйце с печени филии пълнозърнест хляб и студен шейк (изберете любими плодове и им добавете студено прясно мляко и разбийте в блендера)
7. Палачинкова неделя. Палачинки със сладко и студен чай.
Рецепта за палачинките: 200 грама пълнозърнесто брашно, 1 с.л. захар, 2 яйца, 3 с.л. мая, 1 чаша краве мляко, ½ лъжица масло, щинка сол. Разбъркайте много добре. Изберете диетично сладко за палачинките. Може да ги ядете и със сирене, но да е обезмаслено.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *