7- те най- лоши варианти за закуска за отслабване

zabraneni-hrani

Закуската е най- важното хранене за деня ни: както за здравето, така и за фигурата ни. Но е много важно и какво ядем на закуска. Ето 7 от най- лошите варианти за закуска:

1. Пропускане на закуската. Много изследвания показват, че закуската ни помага в свалянето на килограмите. В най- голямото изследване, хората, които са успели да отслабнат, показва, че 78% закусват всеки ден.

2. Шейкове. Въпреки че шейковете имат славата на много здравословни напитки, напитката може да се окаже по- калорична и от хамбургер. Дори шейковете от диетичните магазини могат да съдържат толкова захар, колкото и газираното.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

zakuska-dieta

3. Сокове. Въпреки ме съдържат по- малко калории от шейковете, не са най- добрият начин да започнем деня.

4. Малка закуска. Добре е на закуска да приемем повече калории. Това ни гарантира по- малко килограми. Поне това сочат изследванията по темата.

5. Мъфини, палачинки, банички и пр. Проблемът е, че са приготвени от рафинирано брашно. Не съдържат нито фибра, нито протеин. Ако закуската ви обаче се базира на яйцата, можете да отслабнете с до 65% от теглото си.

6. Специални кафета. Повече от 1/3 от любителите на кафето по света започват деня си със специални кафета. Но много от тези напитки съдържат повече от 300 калории, а почти никакви полезни вещества. А започването на деня с много захар означава, че скоро след това ще ни измъчва силен глад.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *