6 храни за вашата диета за отслабване

Според учени от Харвард, постоянното увеличаване на теглото може да е директно свързано с какво ядете и количеството му. Начинът да намалим калориите не е като започнем да ги броим, а да се концентрираме върху здравословното хранене.

dieta-s-gabi

Предлагаме ви някои храни, които не само са полезни за отслабването, но и за здравето ни:

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

1. Фъстъци. Съдържа 8, 5 грама фибри на 100 грама. Така по- лесно се изхвърлят шлаките от тялото, като токсините, от които напълняваме. Подходящи са и за диабетици.
2. Сухи сливи. Съдържат много фибри, които ни засищат. Освен това са богати и на антиоксиданти (флавоноиди). Помагат за изхвърляне на токсините от организма.
3. Гъби. Нискокалорични са, без мазнини, холестерол и глутен. Богати са на селен, калий и витамин Д. Контролират теглото, ако се ядат редовно.

hrani-kalorii
4. Сладък картоф. Един среден картоф съдържа 100 калории. Пълен е с фибри, витамин А, витамин В. Помага на метаболизма на инсулина. Увеличава енергията и засища.
5. Глухарче. Според доктор Оз, съдържа много полезни протеини. Помага много за разграждането на мазнините. Също така е и диуретик.
6. Бадеми. Въпреки че са богати на мазнини и калории, учените препоръчват да ги ядем за отслабване. Разбира се, трябва да ядете само по няколко дневно. Действат и диуретично.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *