5 знака, че диетата ни не е добра за нас

dieta-greshki

Спазването на диета изисква много отговорност. Всяка диета води със себе си положителни промени, но как да разберем дали сме избрали правилната диета. Предлагаме ви 5 признака, по които ще разберете, че диетата ви не е подходяща:

1. Диетата ви изключва цели групи храни. Диетите, които забраняват дадена група, например въглехидратите, трудно се поддържат. Така че, ако трябва да изключите цяла група, като въглехидратите, диетата не е добра.

2. Диетата не ви позволява вечеря с приятели или роднини. Ако не можете да хапнете дори малко десерт с половинката си, трябва да смените диетата. Вашият диетичен план трябва да ви помогне да отслабнете, но трябва да може да го съчетаете със средата си, защото ще изпаднете в изолация.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

dieti-zabludi

3. Диетата не ви дава енергия за тренировка. Упражненията заемат важно място, когато говорим за отслабване. Тренировките са полезни както за процеса на отслабване, така и за здравето ни.

4. Диетата влошава настроението ви. Спазването на диета е трудна задача. Но ако сте постоянно в лошо настроение, вероятно не получавате достатъчно въглехидрати. Не спазвайте диета, от която се чувствате зле, потърсете по – адекватната.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *