5 ползи от протеиновите диети

Нека разгледаме 5 полезни страни на протеиновите диети. Всеки организъм е различен и реагира по различен начин, така че това, което е подходяща за едни, за други не е.

proteinov-metabolizam

За разлика от други диети, протеиновите ни насърчават да ядем храни, които ни доставят енергия, но в същото време не са богати на въглехидрати. Една от най- известните е тази на д-.р Аткинс. Според неговия режим, 30% от калории трябва да идват от протеини.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА ЛЕСНО ОТСЛАБВАНЕ БЕЗ ДИЕТИ! ВИЖ ТУК:

1.Засищат за дълго време. Много често се случва да ядем, а след един час отново да сме гладни. Диетата, която съдържа много протеини, ни поддържа за много време сити. Освен това увеличава нивата на енергия.

2 . Бързо се отслабва. Този вид диети са много подходящи за бързо отслабване. Но недостатък е, че не са много продължителни. Опасността е, че могат да повишат холестерола и до натрупване на нови мазнини. Така се увеличаваfile-riba риска от други болести, както и от напълняване.

3 . Много лесно се прави. Диетата се прави с нормални продукти, не е необходимо да търсите нещо специално по специализираните магазини. Освен месо, може да се включи риба, която е богата на полезните омега- 3 мазнини.

Протеиновата ви диета може да съдържа: телешко месо, риба, пилешко, соя, тофу, боб, млечни продукти с малко мазнини.

4 . Помага за възстановяването на клетките. Мускулите, ноктите, косата, кожата и костите ще са в отлично състояние по време на диетата. Коремът ще стане плосък и няма да задържате течности.

5 . Повече протеини не винаги означава повече холестерол. Ако имате опасения от повишаване на холестерола, може да наблегнете на растителните източници на протеини като соя, тофу, и др.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *