5 храни, които пречистват тялото от токсините

limoni-1

Искате да имате здраво и красиво тяло? Тогава трябва да изхвърлите всички токсини, които се натрупват в него. За целта, няма да се наложи да се подлагате на някакви налудничави режими. Само трябва да включите определени храни в менюто си:

1. Мокреш. Това е един от най- популярните зеленчуци, особено когато говорим за пречистване на тялото. Консумацията на мокреш е най- препоръчителната, ако искаме да изхвърли излишните токсини. Той е силен диуретик.

2. Вода с лимон. Когато мислим за лимоните, се сещаме за витамин С. Но свойствата му са много повече от това. Цитрусът е чудесно средство за пречистване на тялото. Пийте една чаша вода с лимон на гладно всяка сутрин. Тази напитка ще ви помогне да балансирате вашето рН и ще подобри храносмилането ви.

„БИО- КОД“ – ГЕЛЪТ СРЕЩУ СТРИИ И ЦЕЛУЛИТ! ВИЖ ТУК:

antocianinite

3. Пресни плодове. Те са много важни за здравословното хранене. Съдържат много витамини, антиоксиданти и фибри. Помагат за пречистването на тялото от натрупаните шлаки.

4. Зеле. Притежава пречистващи свойства, които помагат за пречистването на тялото от токсините. Богато е на фибри.

5. Артишок. Изследвания показват, че растението подобрява здравето на черния дроб и има силен пречистващ ефект. Богат е на цинарин, което благоприятства храносмилането.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *