5 детайла, които могат да съсипят диетата ви

dieta-greshki

Когато сме на диета за отслабване, лесно можем да объркаме нещата, само като пренебрегнем някои дребни детайли. Ето някои уж незначителни неща, които обаче могат да провалят опита ни за отслабване:

1. Пиете алкохол. Само за една вечер можете да затриете цяла седмица спазване на хранителен режим. Бъдете умерени с консумацията на алкохол, ако не искате усилията ви да отиват на вятъра.

2. Много се ограничавате. НЕ мога да ям това, НЕ мога да пие онова… Диетата не трябва да се базира на това, което е забранено. Ограниченията ни настройват негативно и диетата ви е обречена.

„ДИЕТИН КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

dieta-depresiya-saveti

3. Забравяте за водата. Ако не пиете достатъчно вода, диетата ви за отслабване няма да е ефективна. Пийте по 2 литра вода на ден.

4. Броите калориите. Вярно е, че не трябва да прекаляваме с калориите, но това не трябва да е основната ви цел. Има много храни с малко калории, но може и да не са полезни за здравето.

5. Сами сте в усилията си. Добре да правите диетата заедно с ваша приятелка или близък човек. Така е много по- трудно, а и конкуренцията винаги е по- стимулираща. Но не забравяйте, че една и съща диета се отразява по различен начин на различните хора. Важното е да имате подкрепа.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *