4 златни правила за диетична закуска

zakuska-dieti

Добрата закуска ще ви помогне да си вършите по- добре работата и да сте сити до обяд. Освен това, при добър подбор на храната и постоянство, можете и бързо да отслабнете.

1. Ще сте сити до обяд. Здравословната закуска сутрин е един от най- добрите начини да започнем да променим начина си на живот. Закусването ускорява метаболизма. Това е първото хранене през деня и трябва да включва всички групи храни. Идеята е да не сте гладни до обяд.

2. Яжте в правилния момент. Доказано е, че закуската поддържа метаболизма активен. Закусвайте между 30 и 60 минути след като сте се събудили, за да засилите изгарянето на мазнините.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

zakuska-otslabvane

3. Закуската трябва да е богата на протеини. Закуска, която има яйца и кисело мляко ще ви поддържа сити и ще помогне да ядете по- малко. В дългосрочен план ще отслабнете. Протеините увеличават чувството на ситост и намаляват глада и риска от преяждане по- късно. Причината е, че се смилат по- бавно от другите храни.

4. Банан в закуската. Ще се чувствате сити по- дълго време и ще ви помогне да изгаряте повече калории. Ще помогне на организма ви да използва мазнините като енергия, вместо да ги трупа. Ще ви помогне и да се концентрирате по- добре.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *