10 съвета за диетата с вода

voda-dieta

Пиенето на вода не е само здравословно, но и ефикасен метод за справяне с излишните килограми. Но като при повечето диети, трябва да спазваме някои съвети, за да успеем да отслабнем. Освен че трябва да пием повече вода, трябва да наблегнем да плодовете и зеленчуците. Ето как се отслабва с диетата с вода:

1. Пийте по 10 чаши вода на ден. Пийте между 8 и 10 чаши вода през деня. Така ще се чувствате сити и ще намалите приема на калории. Пийте по две чаши вода преди всяко хранене.
2. Пийте вода преди сутрешната закуска. Може да й добавите лимонов сок. Така ще се пречистите от токсините. Изпийте водата на гладно преди закуска. Това е добър и здравословен навик.
3. Пийте газирана вода. Чрез нея постигате по- бърз засищащ ефект, отколкото с обикновената. Опитайте се да изпиете една чаша по време на хранене.
4. Не прекалявайте. Водата е полезна за тялото, помага за изхвърлянето на токсините и благоприятства чревната проводимост. Все пак, не трябва безразборно да се наливате с вода, за да не си докарате бъбречни проблеми.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

plodove-salata
5. Яжте плодове и зеленчуци. Хидратирането на тялото може да се осъществи също чрез плодове и зеленчуци.
6. Избягвайте пърженото. За да отслабнем трябва да избягваме пърженото или прекалено мазната храна. Най- добре гответе на пара или на скара, дори на фурна. Използвайте зехтин.
7. Ограничете солта. Причинява задържане на вода. Замествайте солта с ароматни подправки.
8. Пийте само 2 чаши кафе на ден. Ако спазвате диетата с вода, пийте само по две чаши вода дневно – сутрин и следобед. Може да заместите следобедното кафе със зелен чай.
9. Паста. Ако не прекалявате с количеството и сосовете, няма от какво да се притеснявате – не се напълнява от пастата. Особено ако е пълнозърнеста.
10. Намелете червеното месо. Замествайте го с пилешко.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *