10 мисли по време на диета

otslabvane-zastoi

Когато започнем диета за отслабване, ни минават милиони мисли през ума. Обикновено не са много приятни, тъй като и ние не сме в особено добро настроение, заради ограничаването на храната. Нека разгледаме какво най- често си мислим, докато сме на диета:

„Колко вкусна салата!“ – Да открием, че салатата не е толкова неприятна, е нещо, което винаги се случва по време на диета.

„Умирам от глад!“ – След като установим, че салатата все пак е някаква храна, при това не лоша, изведнъж ни обзема чувство на остър глад и усещаме, че искаме да изядем нещо повече от зеленчуци.

„Бях забравила колко са вкусни плодовете“. Като малки деца откриваме нови вкусове или забравени, които трудно установяваме, когато ядем най- различни захарни изделия.

„ДИЕТИН КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

dieti-izbor

„Справих се добре с диетата, заслужавам награда“ – Това не е чак толкова лоша идея, лошото е, че награда обикновено съдържа поне 2000 калории.

„Дебела съм!“ – Това може би е най- често споменаваната фраза. Обикновено я казваме в момент на отчаяние.

„Ще изгарям калории“ – Изгарянето на калории е нещо, което всяка се опитва да направи, особено ако сме яли нещо нездравословно.

„Мразя да тичам“ – Няма нищо по- омразно от това да станем рано сутрин, за да тичаме и да изгаряме калории. Това си казват повечето жени, когато решат да влязат във форма и да изгорят излишните килограми.

„Панталоните ми са широки“ – Когато си сложим панталони един размер по- големи, се чувстваме по- слаби.

„Изглеждам добре!“ – Все пак започваме да осъзнаваме, че не изглеждаме толкова зле, колкото си мислим.

„Никога няма да се науча!“ – След всеки провал започваме да приемаме нещата такива, каквито са.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *