Те са необходими за вашето здраве, не ги пропускайте!

Без значение какви са целите ви, тези храни са задължителни

пилешки гърдиЯйца

Спокойно можете да ги ядете цели, тъй като повечето приказки за лошия холестерол в тях са силно преувеличени. Най – важно от всичко е, че всяко едно яйце съдържа поне 5-6 грама протеин, а в жълтъка има девет от незаменимите аминокиселини.

Бадеми

Една малка шепа от тези невероятни ядки е в състояние да задоволи и най – големия глад. Освен че зареждат с енергия, способстват за намаляване на риска от сърдечни болести, защото унищожават лошия холестерол.

Кисело мляко (натурално)

Истинското кисело мляко е със сравнително ниско съдържание на калории, но в същото време много хранително. От 200 грама може да получите 15 – 20 грама протеин, а ако е обезмаслено – почти никакви мазнини. Чудесно да се смеси с лъжичка суроватъчен протеин на прах и малко ядки.

Овесена каша

Оптималният вариант за прием на здравословни въглехидрати. Вкусни, доставящи дълготрайна енергия, овесените ядки ще ви заредят с достатъчно сила за всяка дълга и тежка тренировка. Опитайте да добавите и малко канела, за да получите изненадващо вкусна закуска.

Мултивитамини

Най – хубаво е да си набавяте витамини чрез храната, но това не винаги е възможно. Затова не пропускайте шанса да заредите багажника с тези полезни вещества.

Рибено масло

Отдавна е доказано, че рибеното масло контролира сърдечната дейност, регулира кръвното налягане и понижава риска от сърдечна недостатъчност. Неговите анти-възпалителни свойства го правят ключов фактор за здравето на ставите.

Чесън и лук

Мощни антиоксиданти, доказано предпазващи от инфаркт и инсулт. Канадски изследователи доказаха за пореден път, че тези два зеленчука трябва да бъдат неизменна част от нашето меню.

Пилешки гърди

Обожавани от всички професионални спортисти заради високото съдържание на протеин, ниското на мазнини и добрия натурален вкус. За пилешките гърди обаче малко хора знаят, че спомагат и за увеличаване концентрацията на карнозин, който подобрява производителността при тренировка.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *