Позволени десерти при отслабване

Понякога просто искате да хапнете десерт. Напук на всички диети, предписания, забрани и възбрани. Продължителното ограничаване на подобно желание може да доведе до сериозни проблеми и психически срив, заради които да захвърлите усилията за отслабване и да излезете от релси за дълго време.

здравословни десертиПоради това най – умната стратегия за отслабване не трябва да предвижда абсолютно никакви забрани. Препоръчително е да си намерите начин да надхитрите изкушенията и да направите така, че и вълкът да е сит, и агнето цяло. Предлагаме ви три невероятни възможности да задоволите жаждата си за сладко, без да навредите на вашата диета.

Ако искате шоколад

Много пъти сме писали, че умерените количества качествен натурален шоколад не само не са забранени, но дори препоръчителни по време на диета. Когато ви стегне шапката хапнете няколко парчета, но не прекалявайте.

Глад за бисквити

Бишкотите са най – подходящи, когато ви се прииска нещо подобно. Сравнено с другите видове бисквити, това италианско лакомство съдържа в пъти по – малко калории. Пригответе си чаша горещ билков чай и така ще получите цялото удоволствие, за което мечтаете.

Битката срещу захаросаните плодове

Уау, колко много ви се ядат от вкусните (но пълни с подсладители, консерванти и пестициди) плодови млекца. Лесно може да ги замените с един голям и апетитен сладолед с горски плодове (дори и през зимата), който при всички положения е много добър избор за десерт. Разбира се, перфектният вариант е да си направите плодова салата от късчета свежи плодове, обезмаслено кисело мляко и малко пчелен мед.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *