Диета Скарсдейл – отслабвате с 1 кг на ден!

Диетата Скарсдейл е един от най- бързите методи за отслабване, поради което е много известен. Диетата позволява да отслабнете с до 1 кг на ден, но заради агресивните си характеристики, трябва да информираме добре преди да я започнем. Бързото сваляне на килограми може да причини здравословни проблеми.

диета скарсдейл

Диетата за отслабване Скарсдейл се базират на разпределянето на храните в групи , така че при всяко хранене се поемат определени вещества, които да принудят тялото да започне да топи мастните си запаси. Избягва се захарта и въглехидратите. Диетата е с много малко калории – около 1000, за да постигнете видим ефект по- бързо.

Сигурен и ефективен помощник в отслабването – ВИЖ ТУК:

ПОЗВОЛЕНИ И ЗАБРАНЕНИ ХРАНИ В ДИЕТАТА СКАРСДЕЙЛ

Правилата на диетата за отслабване Скарсдейл са: избягвайте захар (може да я заместите със захарин), мазнините и въглехидратите. Може да ядете колкото плодове и зеленчуци желаете (без банани и авокадо), нетлъсто месо, риба и морски дарове. Избягвайте напитки със захар и алкохол.

Има три дневни хранения – закуска, обяд и вечеря. Забранено е да ядете между тях. Ако е наложително, се позволявадиета скарсдейл1 целина или моркови. Като начини на готвене, не трябва да пържите. Може само да варите или да печете. Салатите могат да се овкусяват само с оцет и лимонов сок. Диетата не може да се променя, не трябва да се добавя нищо извън инструкциите, тъй като няма да е толкова ефективна.

Тази диета може да продължи най- много две седмици, през които се отслабва бързо. После може да се храните нормално като избягвате захар и мазнини, за да не настъпи йо-йо ефект.

Диетата Скарсдейл се прилага, само ако не спортувате или тренирате, тъй като в такъв случай, ще трябва да добавите и въглехидрати.

Диетата Скарсдейл. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/bp4Hp4C53Lk

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *