Зорница Линдарева с шокираща изповед: Загубих две бебета!

Зорница Линдарева разкри потресаващата си житейска трагедия, която я сполетяла през последните няколко години. Повод да проговори за най- голямата болка в живота си бяха подигравките на Динко, че вече е на 35 години, а няма дом и семейство.

През две- три години Зорница Линдарева се беше покрила от публичното пространство. Оказа се, че имала много сериозна връзка и дори била сгодена, разкри тя снощи по време на лайфа на „Биг Брадър мост уонтед“.

С бъдещия й съпруг започнали да правят опити да имат дете. За съжаление обаче, Зорница на два пъти пометнала. Трагедията се отразила на връзката им и двамата решили да се разделят.

Говореше се, че тайнственият мъж в живота на Линдарева бил много богат турчин. Точно в този период тя често пътуваше до южната ни съседка и дори се хвалеше, че учила езика. Но невъзможността да му роди дете, съсипал отношенията им.

В момента Зорница си няма гадже и пак се е завърнала към най- големия си порок – да гони женени мъже. В „Биг Брадър мост уонтед“ тя взе, че хлътна здраво по фолк певеца Константин. След като дни наред му дефилираше по къси роклички, накрая тя му залепи и една целувка по бузата по време на една от игрите в къщата. Коцето скочи и избяга като попарен и взе да се чуди как да отбие набезите на хищната Линдарева.

Първоначалната му тактика била да не я отреже отведнъж, че ще я амбицира още повече. Затова той продължил да се държи приятелски. Тя обаче реши, че това е сигнал да бъде по дръзка. Сега фолкаджията се опитва всячески да я отбягва, за да си няма проблеми навън с жена си. Но Линдарева не е от тези, които се дават лесно.

При предишното й участие във „Вип Брадър“, тя дели покрив с бившия си любовник Тачо и съпругата му Жени Калканджиева.

Към днешна дата двете с бившата модна шефка са в приятелски отношения. Но сега да му мисли жената на Константин.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *