Златка Райкова: Срамежлива съм!

zlatka-raikova-izpoved

Равносметка на живота си, откакто стана една от най- популярните красавици в България, направи в свое интервю Златка Райкова. Плеймейтката се разкайва, че е загубила толкова време да се отдава на светската суета. Златка е категорична, че хай- лайф животът изобщо не е за нея.

Райкова се определя като срамежлива и притеснителна. Красавицата съжалява, че е подложила семейството си на стрес, заради постоянните скандали, в които се забъркваше през годините.

Георги промени Златка
Георги промени Златка

Андреа е единствената ми приятелка от светските среди, категорична е Златка Райкова. Иначе в тези среди е пълно лицемерие и не можеш да се надяваш да имаш истински приятели. Златка признава, че има много малко верни хора около себе си.

Въпреки че във Вип Брадър ол старс демонстрира приятелски отношения с колежката си плеймейтка Златка Димитрова, Райкова заявява, че не са близки. Не се виждат често, но са в добри отношения.

Откакто е със своя любим Георги Валентинов, Русата Златка коренно се промени. Плеймейтката откри, че й е най- приятен домашния уют и вече не й се занимава със светската суета. В момента Златка се занимава изцяло с промотирането на своята модна колекция.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *