Златка Райкова отсече: Няма да се хващам повече с бедняци!

zlatka-raikova-2

Златка Райкова би шута на дългогодишното си гадже Георги Валентинов. ММА боецът разби сърцето на плеймейтката, след като тя го спипа да флиртува с по- млада от нея красавица.

Русата Златка забегна чак в Италия със своя приятелка, за да теши любовната си мъка. Преди няколко седмици изкусителната плеймейтка и гаджето й се изпокарали жестоко, след като тя го сгащила да ухажва друга жена.

Златка дълбоко се разкаяла, че навремето си позволила да се влюби в бедняк като Георги Валентинов. За първи път плеймейтката реши да разбие клишето за жените като нея и започна връзка с мъж, който няма пари. Златка се нагърби изцяло с издръжката му, а връзката им се развиваше безпроблемно.

zlatka-raikova-1

От известно време обаче, ММА- цът най- после се замогнал. Това му напомпало самочувствието, а мацките запознали да го задяват. Златка забелязала, че и той не е безразличен към повишения интерес към него. Плеймейтката започнала да се дразни и скандалите станали ежедневие за двойката.

Накрая Златка, след поредната караница, си събрала багажа и си тръгнала. Плеймейтката споделила пред приятелките си, че вече няма да поглежда мъж, ако не притежава поне 1 млн. Така щяла да е сигурна, че няма да си избива комплексите с други жени, ако случайно се замогне повече.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *