Златка Райкова натиска гаджето си за бебе

Златка Райкова няма никакво намерение да става булка. Плеймейтката живее от 4 години с голямата си любов Георги Валентинов, но и двамата не си падат по идеята за сключване на брак.

Русата Златка обаче вече го ръчка да си направят бебе. Моделката чукна 31 години през януари. Биологичният й часовник вече започнал сериозно да се обажда. Освен това, повечето й приятелки вече си имат дечица, а тя не искала да остава по- назад.

ММА боецът пък наскоро навърши 24 години и изобщо още не му е до деца. Валентинов не искал още да се нагърбва с подобна отговорност. Засега кариерата му е с приоритет и той няма намерение да я занемарява, за да се отдаде на бащинството.

zlatka-raikova-8

Златка все още е склонна да изчака и да се съобрази с желанието на любимия си. Междувременно, горещата плеймейтка се е превърнала в най- примерната домакиня.

Райкова се е научила да готви чудно вкусни манджи, с които да храни половинката си. Плеймейтката най- добре се справя с българските ястия. Като всяка домакиня, силиконката постоянно търси съветите на по- възрастните жени в семейството и им иска рецепти.

Златка Райкова определено няма нищо общо с разхайтената мацка, която беше преди години. Блондинката не веднъж е казвала, че цял живот е мечтала за мъж като Георги. Заради него красавицата скъса изцяло със скандалния си имидж и се превърна в кротка и примерна домакиня.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *