Златка Райкова Изгладувала Новите си Ц*ци! СНИМКА:

zlatka-raikova-1

Наскоро Златка Райкова показа за първи път новия си, по- голям, силиконов бюст. Плеймейтката отдавна имала желание да си направи по- големи ц*ци, но се оказало, че сама ще трябва да си събере парите за операцията.

Златка Райкова не можела да разчита нито на гаджето си Георги Валентинов, с когото ту се събират, ту се разделят, нито на таен спонсор. Плеймейтката го карала едва ли не на пост и молитва, само и само да спести необходимата сума.

zlatka-raikova-4
Новият „балкон“ на Русата Златка

Накрая, рекламата за бързия кредит й помогнала да събере последната част от сумата. Говори се, че новият й силикон струва 30 000 лева и е поставен в турска болница. Но, според други, сумата е далеч по- скромна – 15 000 лева при български лекар.

Така или иначе, Райкова успяла да събере парите и да си направи гърдите. Плеймейтката от Пазарджик не веднъж е доказвала, че е много предприемчива.

Когато влезе в къщата на „Вип Брадър“ преди няколко години, Златка инвестира хонорара си в собствена модна марка. Но в последно време бизнесът й хич не вървял. Затова блондинката вече се озърта за ново бизнес начинание.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *