Златка Димитрова се оплака: Не мога да спя!

Златка Димитрова се ожали от неволите на майчинството.

Плеймейтката разкри, че всяка сутрин се буди заедно с бебето в 5 часа. Затова, когато го сложи вечер да спи, тя също се старае да легне, за да има сили за следващия ден. И поредното ставане в 5 часа сутринта.
Буденето толкова рано в началото много я тормозело, но вече свикнала.

Междувременно, Златка се старае да се грижи и за себе си. Плеймейтката тренира усърдно в домашния си фитнес и спазва хранителен режим. Резултатите са налице – Димитрова отново е в топ форма. А тренировките си допълва с двучасова разходка с количката.

zlatka-dim-6

Бившата моделка не крие, че разчита от време на време на бавачка. Майка й живее в Бургас и няма как много често да идва при нея, за да й помага. Когато й се отвори работа, Златка вика бавачката, за да я замести за няколко часа.

Колоритната бургазлийка роди първото си дете миналия октомври. Златка и половинката й Миро посрещнаха бебето си в нов дом – кокетна къща с двор в Банкя. Гаджето на плеймейтката построи имота, за да осигури спокойствие и комфорт на детето си и Златка. Семейството вече си има и двама домашни любимци – кучетата Рада и Атар.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *