Златка Димитрова разкри истината за връзката си с Миро- виж тук:

zlatka-i-miro-1

Златка Димитрова разкри сензационно, че гаджето й Миро вече е в развод със съпругата си. Така плеймейтката секна клюките, че той я е зарязал.

Златка и Миро са заедно от близо четири години, но бизнесменът така и не се беше развел с жена си. Най- накрая обаче решил да вземе нещата в свои ръце и подал документите за разтрогване на брака му.

Плеймейтката дълго време търпя да живее с мъж, който има официално брак с друга жена. Златка обаче не искала да го притеснява и му дала колкото време е необходимо. Димитрова е категорична, че двамата много се обичат и планират общото си бъдеще.

zlatka-miro

Наскоро плъзнаха слухове, че Мирослав е изоставил плеймейтката. Златка реши да не коментира клюките известно време, но накрая разкри истината за отношенията им.

Връзката на Злати и Миро мина през много перипетии. Когато се запознават, се оказва, че бизнесменът е женен и има дете. Миро обаче напуска съпругата си и заживява със Златка. Близките на бившия полицай вгорчиха максимално живота на плеймейтката за дълго време. Когато най- голямото щастие споходи двойката и Златка забременя, ги сполетя и най- голямото нещастие- загубиха детето.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *