Златка Димитрова: Майката на Миро кълне мен и детето ми!

Златка Димитрова сбъдна голямата си мечта – да забременее от любимия си Миро. Щастието на красивата бургазлийка обаче бързо било помрачено от майката на гаджето й и бившата му съпруга, които постоянно я тормозят по телефона, признава Златка.

chernata-zlatka

След като във ВИП Брадър бившата плеймейтка показа неистовото си желание да има дете от Миро, чудото най- после се случило през февруари. Тогава Злати разбрала, че е забременяла. Красавицата разказва, че в началото на бременността постоянно й се повръщало и постоянно й се ядяло, но нещата вече се нормализирали. За разлика от повечето известни жени, които се притесняват за фигурата си, Златка няма никакъв проблем с това колко килограма ще качи.

Щастието на плеймейтката обаче не траяло дълго време. Щом бившата съпруга на Миро и майка му разбрали, че Димитрова е бременна, започнал същински телефонен терор. Във ВИП Брадър Златка призна, че много пъти се опитвала да се разбере с бившата съпруга на гаджето си, но тя не само, че отказвала, ами и постоянно й звъняла по телефона да я обижда. Тормозът обаче се увеличил многократно, когато Злати забременяла.

chernata-zlatka-bremenna

Най- лошото обаче дошло от неочаквана страна – майката на Мирослав. Бургазлийката се опитала и с нея да се разбере и дори й обещала да кръсти детето на нейно име. Свекървата обаче не искала и да чува за Златка или пък за внучето си от нея. И тя постоянно й звъняла по телефона и дори й отправяла жлъчни клетви не само по неин адрес, но и по адрес на нероденото й дете.

Може би цялата причина за напрежението идва от самият Мирослав, който дори все още не е разведен с първата си жена, от която също има син. Ако се ожени за нея, по всяка вероятност тормозът най- после ще секне и ще оставят Злати на мира. Но защо не го прави, е големият въпрос!

Красавицата обаче вече се е примирила, че Миро няма да я заведе до олтара. Въпреки че във ВИП Брадър много се надяваше да получи предложение за брак, това така и не стана. Вече Злати пък се е примирала и казва, че не я интересува дали с Миро се направят сватба.

Златка Димитрова и майка й Маргарита. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/jB-GB_6DhgU

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *