Златка Димитрова: Болно сърце погуби бебето ми!

Златка след трагедията
Златка след трагедията

Болно сърце е причината бебето на Черната Златка да почине, съобщи самата плеймейтка. Лекарите обяснили, че имало излив в сърцето, което довело до фаталния край.

Въпреки че само преди месец Златка загуби първото си дете, бургазлийката вече започна да обикаля по медиите. Въпреки че го прави с цел да събира пари за благотворителната си фондация, неизбежно се налага да разказва интимни подробности за голямата трагедия, която я сполетя.

Излиза клип с бременната Златка
Излиза клип с бременната Златка

Всъщност, броени дни след като изгуби бебето, Златка вече постваше във фейсбук свои снимки, на които показа нов силикон в устните, нова прическа и пр. Това й поведение силно раздразни повечето хора. Може би има някаква логика от психологическа гледна точка, например, като опит да се отърси от мъката. Но след като дълги години не слизаш от тв екрана, защо трябва да превръщащ жестоката си лична трагедия в повод да продължаваш да се показваш, недоумяват мнозина. За капак, скоро излиза видео клип на певицата Йоанна Драгнева, в който участва и бременната Златка. Плеймейтката решила да не изтрива кадрите, а да и остане като спомен за щастието й от първата бременност.

Иначе Златка признава, че все още не се е справила с психическата травма. Единствената утеха й е, че любимият й мъж е до нея и двамата продължават да планират общото си бъдеще и деца.

Златка Димитрова спечели миналата година „Вип брадър ол старс“. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/4KmJM9iHZkA

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *