Завистливи съученички тормозят Михаела Маринова!

Михаела МариноваМихаела Маринова е обект на жестоки гаври в училище, призна самата тя.

Вместо да се радват на успехите й,  типично по нашенски, съучениците на изгряващата звезда непрекъснато я тормозят от завист  и я тровят със злобата си.

„Изобщо нямам фенове в училище,  напротив, някои даже не ми говорят. Събират се на групички и приказват зад гърба ми. Това се случи, още когато участвах в „Х фактор“. Очаквах всички да ми ръкопляскат, но това не се случи. Изолираха ме, правеха се, че не ме виждат“, разкрива младата певица.

„За мен стискаха палци само двете ми най-добри приятелки, с които дружим и досега. Останалите не ме харесват, не ме посрещат добре в школото, гледат ме изпод вежди и шушукат, че се надувам. Аз не се надувам, а просто те не ми говорят. Изолират ме, сякаш съм черна овца и им преча в стадото.

Затова и минах на индивидуална форма на обучение. Да не им преча и да не се срещаме често. Така е по-добре  за всички. Те са спокойни, като не ме виждат, а аз пък не се товаря от завистта, която блика срещу мен“, признава талантливото момиче. Милаела- ПетяСега, когато Михаела бе избрана да участва в „Като две капки вода“, нещата се влошили още повече.  Изпълнителката на „Стъпка напред” и „Не ти ли стига” отново се сблъскала с негативни коментари в социалната мрежа, усещала завистливи погледи в училище, когато отивала да вземе някой изпит или на консултации.

За ужас на злобарите, Миши спечели първата вечер на предаването и получи най-голяма зрителска подкрепа, а заедно с това и 1000 лева, които дари за благотворителност.

Тя изпя песента на Петя Буюклиева „Баба ми е фаталната жена“ и го направи блестящо. Самата Петя й стана на крака и заяви, че никога не е имала по-добро свое копие. Тази година  Михаела е абитуриентка, но все още се колебае да  ходи ли на бала, или да отпразнува завършването си само с приятелки.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *