Защо Виктор Калев беше в отпуска 2 месеца?

Виктор Калев най- после се завърна на екран. След като актьорът тайнствено изчезна от „Шоуто на Слави“ за два месеца, всички решиха, че е напуснал предаването. Каква обаче е истината за мистериозната отпуска на Виктор Калев?

viktor-kalev

Всъщност, култовият актьор трябвало да си почива още един месец, но Слави Трифонов го накарал да прекрати ваканцията си по никое време и да се връща на работа. Из медийното пространство плъзнаха различни грозни слухове за здравето и психическото състояние на Калев. Затова шефът му решил да ги опровергае и да върне актьора по- бързо на работа.

Виктор Калев поискал ваканция по никое време заради лични проблеми. Една от коментираните тези беше, че актьорът развил хипохондрия след като баща му починал преди 2 години. Калев чувствал вина, че не настоял повече родителят му да се оперира по- бързо. В съчетание с desa-poetesaежедневия стрес от работата си, е доста вероятно психиката на актьора да е пострадала.

Друга доста коментирана версия за изчезването му беше, че дългогодишната му приятелка го изоставила заради друг мъж. Виктор Калев планирал да създадат семейство и да имат деца, но мечтите му били разбити, след като любимата му го напуснала. Актьорът тежко преживял раздялата и потънал в дълбока депресия, което принудило Слави да го пусне в почивка за няколко месеца.

Третото предположение беше, че Калев получил роля в холивудски филм и заминал за снимки в Ел Ей. Тезата обаче е доста по- малко вероятно, защото едва ли от екипа щяха да крият подобен успех.

Виктор Калев. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/-5_IJyqY_D8

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *