Защо Слави изгони малката звезда Тереза? Виж Тук:

tereza-nedelcheva

Малката певица Тереза Тодорова напусна „Шоуто на Слави“. Талантливото момиче стана екранна партньорка на господин Андреев преди три години.

Талантливата Тереза бързо стана известна, но тъй като живее в Русе, нямаше възможност да пътува всяка седмица до София. Тогава на Слави Трифонов му се наложи да потърси втора партньорка на малкия Андреев.

Тогава Дългия и екипът му откриват звездата от Разград – Крисия Тодорова. Момичето за нула време става любимка на зрителите и успява да засенчи Тереза. А след спечелването на второ място в Детската Евровизия – става абсолютна фаворитка на Слави Трифонов.

tereza-shou

Като неин продуцент, Дългия спечели и много пари от таланта й. След победата й, Крисия беше затрупана от участия из цялата страна.

Официалната версия за напускането на Тереза е, че момичето много се претоварвало от постоянните пътувания и имала нужда от повече време да заляга над уроците. А освен на училище и в „Шоуто“, Тереза участва редовно и в много детски конкурси из цяла Европа.

От кухнята на предаването обаче издават, че раздялата никак не била толкова мирна. Слави избеснял и се разкрещял на родителите на малката звезда, че не тя го напуска, а той я гони, защото вече няма нужда от нея.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Защо Слави изгони малката звезда Тереза? Виж Тук:"

  1. Иван Костадинов   16.08.2016 at 10:06

    Тереза е свръх надарено дете. Тя печели награди по целия свят. Познавам я от дете. Не само свири, пее, танцува , а се опитва и да пише книги. С природен , вроден интелект. Сигурен съм, че ще успее.Със или без Слави Трифонов!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *