Защо съквартирантите взеха на мушка Жана Бергендорф? Виж Тук:

jana-bergendorf-9

Жана Бергендорф се превърна в трън в очите на съквартирантите си. Певицата получи тежки обвинение от останалите участници, но едно от тях направо я извади от кожата.

В рамките на седмичната мисия Жана чу страшни епитети от съквартирантите за себе си. Певицата беше обявена за най- фалшивия, най- глупавия и най- нахалния съквартирант. Но един епитет направо срина Жана – беше посочена и за най- лоша майка. Абсурдно твърдение, при положение, че никой не е бил в дома й и не знае как се грижи за детето си.

Това обаче беше жесток удар за певицата и тя започна да си събира багажа, за да излезе от формата. Жана все още не се е решила да напусне. Но се затвори в себе си и почти не комуникира с останалите.

jana-bergendorf-11

Съквартирантите вдигнаха мерника на певицата още от самото начало на шоуто, когато беше избрана от публиката за таен бос в къщата. След като се справи успешно с мисията, всички я посрещнаха като герой. Но още същата вечер няколко от съквартирантите първо помежду си, а после и открито пред останалите, започнаха да злословят за певицата. Явно ореолът на любимка на зрителите и герой подразни повечето вип- ове.

Деси Цонева започна открита война срещу доскорошната си приятелка. Щерката на покойния Митко Цонев започна да вербува за каузата си, а именно изгонването на Жана, първо моделката Глория Петкова. Към тях се присъединиха кака Лара, Лили Вучкова, Роро, Рени, Явор Бахаров.

Почти сигурно е, че след като падне имунитет й от номинации, който имаше тази седмица, ще е основната мишена на следващите номинации.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *