Защо дует „Ритон“ нямат деца? Отговорът тук:

duet-riton-1

Защо дует „Ритон“ нямат деца е сред най- обсъжданите теми в последните седмици. Въпросът е доста болезнен за Катя и Здравко, но в свои интервюта двамата са разкривали истината за тежкия им житейски проблем.

Двамата са разказвали, че много са пробвали, но просто не се е получило. Катя се е опитвала да забременее през 80- те, но безуспешно. Със Здравко успяват дори да си издействат привилегията за ин витро в ГДР. Но и този опит се провалил.

Тогава дуетът започнал да се обръща към народната медицина и знахарите. Майката на Катя обикаляла по баячки да развали магии, защото мислела, че двамата са урочасани. Дуетът обаче не вярвал много- много в тези истории.

duet-riton-3

През 1983 г. „Ритон“ посетили баба Ванга. Пророчицата заявила на Катя, че не й е писано да има дете. А ако роди, ще умре. Ванга заявила, че това е Божията воля и не трябва да я престъпват, за да не се обърне срещу тях. Пророчицата я посъветвала да се примири и да помага за отглеждането на чуждите деца.

Здравко бил възмутен от думите на Ванга и дори заявил, че е луда. Катя обаче се вслушала. Наистина обаче пророчицата била права. По медицински причини певицата не трябва да ражда по естествен път.

Катя и Здравко не успели и да осиновят дете, защото процедурата била ужасно бавна.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *